Sidor

fredag 11 mars 2011

ETERISK LAVENDEL OLJA, BRA MOT SVAMPINFEKTIONER MM MM

Lavendelolja, eterisk,  har många andra hälsofördelar utöver sin förmåga att bekämpa svampar, bakterier och virus, såsom dessa användningsområden:


Nervsystemet: Lavendel eterisk olja har en lugnande doft, vilket gör den till en utmärkt tonic för nerverna. Därför hjälper det vid behandling av migrän, huvudvärk, ångest, depression, oro och emotionell stress.

Sömn: Lavendel eterisk olja inducerar sömn och därför är det ofta rekommenderas för sömnlöshet.

Smärta: Lavendel eterisk olja är också ett utmärkt botemedel mot olika typer av smärta, inklusive dem som orsakas av ömma muskler, spända muskler, muskelvärk, reumatism, stukningar, ryggvärk och ryggskott. En regelbunden massage med lavendelolja ger lindring från smärta i lederna.

Urinvägar: Lavendel eterisk olja är bra för urinvägar, eftersom det stimulerar urin produktion. Det hjälper att återställa hormonbalansen och minskar cystit eller inflammation i urinblåsan. Det minskar också alla tillhörande kramper.

Andningsvägar: lavendelolja används flitigt för olika andningsbesvär inklusive halsinfektioner, influensa, hosta, förkylning, astma, täppta bihålor, bronkit, kikhosta, laryngit och halsfluss. Oljan används antingen i form av ånga eller appliceras på huden på hals, bröst och rygg. Det är också till i många förångare och inhalatorer som används för kalla och hosta.

Hudvård: De positiva hälsoeffekterna av lavendel olja för huden kan tillskrivas dess antiseptiska och svampdödande egenskaper. Det används för att behandla olika hudsjukdomar som akne, rynkor, psoriasis och andra inflammationer. Det läker sår, skärsår, brännskador och solbränna snabbt som det stöd i bildandet av ärr vävnad. Lavendelolja läggas till kamomill för att behandla eksem.

Hårvård: Lavendel eterisk olja är användbar för håret eftersom det kan vara mycket effektivt på löss och löss ägg eller gnetter.

Blodcirkulationen: Lavendel eterisk olja är också bra för att förbättra blodcirkulationen. Det sänker blodtrycket och används för hypertoni.

Matsmältningen: Lavendelolja är användbart för matsmältningen eftersom det ökar rörligheten i tarmen. Oljan stimulerar också produktionen av magsafter och galla och därmed hjälpmedel vid behandling av matsmältningsbesvär, magsmärtor, kolik, gasbildning, kräkningar och diarré.

Immunförsvaret: Regelbunden användning av lavendel eterisk olja ger resistens mot sjukdomar.

Andra hälsofördelar med lavendel eterisk olja omfatta dess förmåga att behandla flytningar. Det är också effektivt mot insektsbett. Oljan används också för att stöta bort myggor och nattfjärilar. Du hittar många myggmedel som innehåller lavendelolja som en av ingredienserna.

Som med många andra eteriska oljor, gravida och ammande kvinnor bör undvika att använda lavendel eterisk olja.

Antibiotikaresistenta bakterier och virus, samt olika svampar blir också svårare att behandla. Redan finns det relativt få läkemedel mot svamp, och de ofta nog ha biverkningar. Ökningen av anti-mikrobiella resistenta stammar av bakterier, svampar och virus har blivit ett utbrett problem på grund av överanvändning av antibiotika i både djur och människor. Läs mer om du vill.......
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/03/11/lavender-oil-has-potent-antifungal-effect.aspx
Ewa-Lis Hörne Messelth





1 kommentar:


  1. min fru har lidit av cancer i bukspottkörteln trä bekräftades vara etapp fyra, läkaren tullindrivaren mig det fanns lite hon kunde göra eftersom hon inte reagerade två behandling men min svåger vann till vår räddning genom att beställa denna hampa olja från Rick Simpson Foundation trä va sa har hjälpt vissa patient kampen mot cancer av olika typer så vi bestämde två ge det en chans, så långt min fru förbättras perfekt mycket bra och närvarande kan hon gå runt huset hela själv. Jag kände det nödvändigt att titta andra som lider av denna akut sjukdom att när du har en bra hampa olja det kan verkligen ge en en sund andra chans att leva. om du råkar vara i behov av denna hampa olja kan du kontakta stiftelsen som levererat min bror i lag med denna e-post: ricksimpsonmedicalorg@outlook.com

    SvaraRadera